scaner VAG-COM VCDS - WV, AUDI, SKODA si SEAT scaner specializat PEUGEOT/CITROEN BOSCH KTS 650 - scaner multimarca universal

Intretinere Auto Iasi

Ce inseamna intretinere?

Americanii au produs acel robot de prespalare a cutiei de viteze cu o anumita solutie, deoarece cutiile de viteze la un anumit numar de km produc o depunere care se dizolva la oringuri-le de cauciuc si se depunela intersectia gaurilor prin care circula uleiul.

Guarile din cutiile de viteze hidramate se intalnesc la 90°, iar in acest unghi se depune acel zat si stranguleaza circulatia uleiului.

Umplerea cutiei se face cu un ajutorul unui robot automat, TRAN SERVER II Wynn’s pe care noi il avem achizitionat.


Servodirectia: la 60-80.000 de km se prespala casetele de servodirectie Robotul nostru,POWER STEERING PLUSH MACHINE Winn’s, care efectueaza aceasta operatiune, curata si face automat umplerea casetei cu uleiul special indicat pentru masina respectiva.

Sistemul de injectie diesel sau benzina trebuie deasemenea si el curatat la un anumit interval de timp cu o solutie speciala.

Mirosul neplacut din interiorul masini pe timp de vara atunci cand folosim instalatia de aer conditionat se indeparteaza tot cu ajutorul unui robotului AIRCOMATIC II Wynn’s pe care noi il avem in dotare.

Iar pentru reparatii si umplere sisteme aer conditionat detinem un aparat special care face asta.

Curatarea galeriei de admisie , supapei EGR a turbosuflantei la motoarele diesel se efectueaza cu ajutorul aparatului BG9250.

Reparatii tren rulare, fata si spate: pentru aceste operatiuni suntem dotati cu scule profesionale, SDV-uri, prese cu vaselina fluida, presa hidraulica 30T.
Reparatii motoare RK.
Reparatii chiulase.

Reglaje si ajustaje cu scule aferente acestor operatii.

Telefon rezervari 0744.543979 sau rezerva acum loc în service Iasi

Servicii Auto Oferite

Tester si Diagnoza
Intretinere autoService Star Auto Mixt Iasi
STR. VALEA ADANCA nr. 44
IASI, IASI 700712
(Capat C.U.G spre Valea Adanca)

Rezervari si comenzi

Telefon / fax
0232 225678 , 0744 543979
0752 176333 , 0761 672962

Email p_iacob@yahoo.com