Service Star Auto Mixt Iasi Service Star Auto Mixt Iasi Service Star Auto Mixt Iasi Service Star Auto Mixt Iasi Service Star Auto Mixt Iasi Service Star Auto Mixt Iasi

Despre Service Auto Star Auto Mixt Iasi

Firma si-a inceput activitatea in anul 2000 avand ca domeniu de activitate reparatii auto si diagnosticare electronica auto.

Inca din inceput am incercat sa nu facem compromisuri la nivel de dotari, atat pentru interventiile cu caracter mecanic, cat si la nivel de diagnosticare auto achizitionand un aparat de diagnosticare Crypton de provenienta enleza cu cartele specializate pe marci auto. Tot la nivel de diagnosticare auto in anul 2003 am achizitionat un tester profesional , KTS 651 , care ne-a ajutat la tot ce inseamna evolutie tehnica pe profil injectie benzina si diesel pentru variantele producatorului Bosch, cu tot ce a insemnat actualizari la zi.

Incepand cu anul 2005 tehnologia a dus catre injectia diesel common rayl si am fost nevoiti sa achizitionam un nou aparat de scanare , DS-500- Delphi cu programele aferente complete pentru acest tip de injectie , cu set de actuatori si tester de inalta presiune.

Din anul 2005 testerele multi marca nu mai reuseau sa tina pasul cu tehnologia si asa am ajuns sa achizitionam programe informative separate pentru diferite marci de masini: VAG-COM(VCDS) pentru Audi, VW, Scoda, Seat OP-COM(Beta) pentru gama Opel, Activ Planet pentru Peugeot si Cytroen, STAR dos+ X-entry pentru Mercedes, Clip sonda CAN pentru Renault si Dacia, MOBYDIC 1999-2010 pentru Ford, Data Saver – stocare memorie.
Toate cu programele aferente pentru reparatii si scheme electrice.

Intre timp am dezvoltat o relatie agreabila cu distribuitorii de piese de schimb astfel punand la dispozitie, prin magazia noastra, tot ce este necesar pentru buna desfasurare a procesului de intretinere a masinilor.

In tarile cu traditie in exploatarea autoturismului pe primul loc este intretinerea autoturismelor nu repararea lor.

Telefon rezervari 0744.543979 sau rezerva acum loc în service Iasi

Servicii Auto Oferite

Tester si Diagnoza
Intretinere autoService Star Auto Mixt Iasi
STR. VALEA ADANCA nr. 44
IASI, IASI 700712
(Capat C.U.G spre Valea Adanca)

Rezervari si comenzi

Telefon / fax
0232 225678 , 0744 543979
0752 176333 , 0761 672962

Email p_iacob@yahoo.com